fbpx

Take out

Nyt maten fra restauranten hjemme, på hytta eller et annet sted. 


Bestilling & Informasjon

 Nå kan du nyte maten fra restauranten på Skarsnuten Hotel hjemme, på hytta eller et annet sted.  

Vil du bestille for en dag eller to fram i tid? Send en epost til restaurant@skarsnutenhotel.no  

 Nå kan du nyte maten fra restauranten på Skarsnuten Hotel hjemme, på hytta eller et annet sted.  Våre kokker har sørget for at alt er preppet og klart for et godt måltid, du trenger kun å gjøre en liten innsats selv. Under ser du informasjon om de forskjellige rettene, og du kan laste ned framgangsmåte på PDF. Take out bestilles og hentes på Skarsnuten Hotel. Vel bekomme. 

 Leveringstiden kan variere med pågangen ellers i restauranten, men dette får du vite ved bestilling.  Vil du bestille for en dag eller to fram i tid? Send en epost til restaurant@skarsnutenhotel.no  

3 retters catering meny kr 495,-

Forretter

Forrettene skal nytes kalde, og er klare til servering. Ta de ut av boksen og legg opp på en tallerken. Velg din favoritt her 

OKSETARTAR med sesamolje, urte-ferskost krem, pepperrot, Gruyere, syltet delikatesse løk og fritert jordskokk chips (avbildet)

KAMSKJELL, gulrotpure med brunet smør,  urte-syltet blomkål, fritert salvie, fritert pastinakk, spiselige blomster.

Hovedrett 1 Kveite

Sterlingkveite fra Hjelmeland servert med potetpuré, skorsonnerot, spinat og skummet hvitvinssaus. En klar favoritt hos mange… 

Hovedrett 2 Indrefilet

Indrefilet av okse, servert med Solør-poteter, cherrytomater, broccolini, kongeøsterssopp, jordskokk-chips og bearnaisesaus. Enkelt, men sykt godt…

Kan også leveres som vegetar. Da erstattes indrefileten av bakt sellerirot. 

Dessert

Det er alltid godt med noe søtt som en avslutning. Dessertene er ferdige til å spises kalde. De skal kun legges opp på tallerken. 

Du kan velge mellom følgende desserter:

SKARSNUTEN SITRON – yuzumousse og sitrongel, med cubansk mynte. (avbildet)

OSTEKAKE – bakt ostekake servert med Røros-rømme og friske bær.

Take out


PIZZA

CHEVRE Kr: 225,-
Med hvit saus, chevre, portobellosopp, ristede mandler, fjellhonning og gressløk (avbildet)

SLEGGE  Kr 220,-
Med tomatsaus, spicy “Slegge” pepperoni fra Ask gård, fefferoni, rødløk, chilimajones og ruccola.

PARMA Kr 220,-
Med tomatsaus, parmaskinke, ruccola og parmesan.

 

Bon appetit!

Vil du heller spise i vår restaurant? Bestill bord og se menyer her!